Wednesday, December 22, 2010

AIRCON: A School , A Murder , A Scandal

Sejak diperkenalkan oleh encik Ali Mulhakim-mahkamah syari'ah, berulang-ulang kali aku menekan button play. Setiap sahabat, semua famili aku nak hebahkan. Dasyat tak dasyat lah cerita ni.

Sebenarnya, teater ni dah lama dipentaskan. Kira nya aku nih ketinggalan kezamanan kesikitan. At least, aku dah tengok, berbanding dengan korang yang belum tengok! kan kan?

Tapi, tak rasa seghonok la kalau tengok dekat screen monitor ni ha. Syiok kalau dapat tengok pementasan teater ni. Saksikan secara live, best kan? Lagi best kalau ~*aku cakap "kalau"* teater ni DIPENTASKAN SEMULA. kan kan kan? betoi dak? ^.^

Tambah pulak yang menn gambaq nih, hero kegemaran aku. Aduhai~ Sumpah tak leh tidoq malammmm!

Bukan pa, kadang-kadang perlu jugak sorang dua hero utk jadi motivasi diri! cehwah! hang cghita bukan mennn lagi nah! Macam haremmm~
Dak aih, hero kami soghang ja. Encik Adam soghang ja. ^.^v peace* yebiyuh yayinx!

Ha! Sambung balik AIRCON tadik.
Karya Shanon Shah, Pengarah: Jo Kukathas + Zalfian Fuzi

Barisan aktor:
Zahiril Adzim sebagai ABANG BURN :)
Amerul Affendi sebagai ABANG CHEPP
Dara Othman sebagai KAK AISHWARYA!
Firdaus Che Yahaya sebagai MIMI (my fav!!) *puk puk puk*
Hazarul Hasnain sebagai MONA (awat hang paranoiaa sgt!!)
Nick Davis sebagai WILLIAM
Ryan Lee Baskaran sebagai ASIF

+ Nam Ron, Chew Kin Wah, Ismadi.

Mimi ~ All by myyyyyyyyy self!

Susah nak taip apa yang aku tengok. -.-"
Angpa tengok sendiri nilai sendiri :)
Terlalu banyak moral story disebalik AIRCON.

Saya, Melati Shaari berharap agar Teater Aircon dapat dipentaskan semula untuk kali ke-3.
peace no war,
MELATI BINTI SHAARI

Friday, December 17, 2010

Shi Puteh with "Itazura Kitty Coin Bank" ♥ ♥ ♥

Just bought this cute little Kitteyh $$$ Bank!
ITAZURA KITTY COIN BANK
=^.^=
meoww~

The kitteyh will steals $$$ from the white fish plate!
plus, the kitteyh meows too!~
Cohmel giler seyhh!~

Shi Puteh teruje main dengan tabung cohmel nih~
Baru je ajar diye beberape kali,
da terer tekan white plate tu sendiri.
Diye nak tangkap meow dalam box tu~
woahahaha~

**tgk shi puteh obses dgn si pencuri coins
video

Wednesday, December 01, 2010

FIRST DECEMBER


GOOD BYE NOVEMBER~

WELCOME DECEMBER.

^.^